Vârsta minima pt inchirierea rulotelor Camper4Travel® este de 25 de ani, iar șoferul trebuie sa fi detinut permisul de conducere timp de cel putin 3 ani.

  • Timpul necesar pentru definitivarea formalitatilor si preluarea autorulotei.
  • Timpul necesar instructajului de folosire.
  • Planificarea traseului pentru ziua de preluare, cat si locul unde va veti campa in prima noapte. Recomandam un maxim de 300 km/zi.

In general, puteti parca mașina dvs. direct la locatia de unde ati inchiriat rulota pt perioada de inchiriere, parcarea fiind gratuita. Locatia este dotata cu paza si supraveghere video 24/24h in locatia din Craiova.

Animalele de companie pot fi transportate doar cu acordul prealabil Camper4Travel®. Animalele de companie vor fi acceptate doar in baza unei garantii si a unei taxe suplimentare. Este foarte important ca la intoarcerea dvs, vehiculul sa aiba același grad de curatenie ca și cele care calatoresc fara animale de companie. In caz contrar, calatoriile cu animale de companie pot cauza costuri mai mari și suplimentare de curatare. Persoana care inchiriaza autorulota este responsabila pentru transportul in conditii de siguranta a animalelor de companie in conformitate cu reglementarile, la fel ca și pentru respectarea restrictiilor de intrare in alta tara și a vaccinarilor.

In cazul unui accident pe teritoriul Uniunii Europene, in cazul în care s-a produs un incendiu, un furt, daune cauzate de vânat sau alte daune, politia și consultantul Camper4Travel® trebuie sa fie înștiintati în detaliu despre împrejurarile accidentului. Toate autorulotele Camper4Travel® detin asigurare CAMPER ASSITANCE.

Excursii in strainatate in Europa sunt posibile. Calatoriile in Europa de Est si in tari din afara Europei fac obiectul aprobarii prealabile a firmei de inchiriere. Exista restrictii de calatorie pentru unele tari, de ex. Rusia. Excursii in zone afectate de razboi sau de criza sunt interzise.

Din punct de vedere legal, nu este nici o limitare speciala pt autorulote, ele respecta aceleași restrictii ca și autoturismele, insa recomandam o viteza de deplasare cu aproximativ 30% mai mica decat in general. Pe drumuri virajate trebuie manifestata o atentie sporita datorita greutatii și a înaltimii, deoarece se poate produce balans. Pe autostrada recomandam o viteza de deplasare intre 100-110 km/h iar pe restul drumurilor, 80-90km/h.

In orice perioada a anului, deoarece autorulotele Camper4Travel® sunt pregatite si pentru soarele arzator al verii cat si pentru gerul din nordul Europei, fiind echipate pentru a se putea locui in ele chiar si la -20 grade.

Nu avem limita de km, insa recomandarea noastra este o distanta de maxim 200-300 km pe zi, deoarece este obositor.

Sistemul de incalzire functioneaza pe motorina preluata din rezervor, iar butelia este folosita exclusiv pentru aragaz, avand un mecanism de protectie care poate decupla siguranta.

  • Igienizare - 50 €/sejur (autorulotele, dupa fiecare traseu intra intr-un proces de igienizare complex pentru inlaturarea oricaror urme de mizerie, mirosuri si alte mici reparatii astfel incat urmatorul client sa aiba tot confortul pe perioada sejurului).
  • Consumabile (butelie gaz, substante chimice toaleta, hartie igienica solubila) - 50 €/sejur. Toate consumabilele sunt specifice autorulotelor, astfel ca ne asiguram ca fiecare client va avea un set complet, suficient pentru toata perioada sejurului.
  • Mini-bar – gratuit – la cerere putem efectua contra cost pt dvs minimul de cumparaturi necesare primului mic dejun.
  • Posibilitate transfer gratuit in zona de sud a Romaniei si contra-cost pe intregul teritoriu al tarii.
  • Vigneta in afara Romaniei si alte taxe de drum.
  • Combustibil (motorina).
  • Taxe de campare.

Daca nu ati gasit raspunsul la intrebarea dvs. va rugam sa ne contactati
0040 772-226737 / 0040 771-785683


Contact