Pregatiti-va de o vacanta All-Inclusive inedita!

Prezentare VIDEO

Iubim natura, viata si ne plac calatoriile! Din dorinta de a impartasi placerea si libertatea oferita de calatoriile cu autorulota, am dezvoltat conceptul Camper4Travel® pentru toata zona de sud a Romaniei si nu numai, punand la dispozitia dvs autorulote noi, dotate pentru un confort de 4****. Pregatiti-va de o vacanta All-Inclusive inedita, desfasurata intr-o dinamica permanenta si in interactiune continua cu natura.

Venim si in intampinarea companiilor cu un concept nou in bonusarea salariatilor: o vacanta de vis cu autorulota (aflati avantajele).

Pregateste-te pentru o calatorie de neuitat!

Oferim servicii de inchiriere a autorulotelor din parcul propriu, pentru calatorii de neuitat in destinatii cu privelisti sublime atat pe intreg teritoriul tarii cat si in afara acesteia alaturi de cei care va sunt dragi.

Oferim si posibilitatea vizionarii acestora la sediul nostru din Craiova, cat si un drive-test Gratuit. Autorulotele puse la dispozitia dvs, au dotari premium atat pentru iesirile din timpul verii cat si pentru iesiri in perioadele mai reci, fiind pregatite cu pachete speciale de iarna.

Alegeti autorulota potrivita

Autorulotele sunt PET friendly

Si pentru ca mereu vrem in preajma noastra prietenii necuvantatori, am gasit varianta perfecta pentru a imbina toate acestea in iesirile cu autorulota. Astfel, autorulotele sunt concepute pentru a gazdui si animale de companie de talie mica si medie.

Iti poti alege traseul sau destinatia, le poti schimba oricand doresti, inveti sa explorezi si sa ingrijesti natura, iti linistesti mintea si iti cureti sufletul si poti petrece timp de calitate cu cei dragi.