Vacanta dvs All-Inclusive, pe 4 roti!

Autorulotele noastre dispun de facilitati complete. Acestea va ofera o libertate totala de miscare si va permit sa ajungeti in locuri inedite. Toate autorulotele sunt concepute pentru a gazdui si animale de companie mici si medii. Oferim si posibilitatea vizionarii acestora la sediul nostru din Craiova, cat si un drive-test Gratuit. Va oferim servicii complete de inchirieri auto rulote premium, de ultima generatie, cu toate dotarile necesare.

De la 100 € / zi

Afla detalii

Compara

Inchiriere autorulota Benimar Sport 346 – Model 2020

+

Permis categoria B

Pet friendly

Aceasta autorulota este recomandata familiilor formate din 4 adulti si 2 copii. Autorulota Benimar Sport 346, model 2020, face parte din gama premium si este una dintre cele mai noi autorulote din parcul nostru auto. Pachetul Confort va garanteaza toate elementele de siguranta pe parcursul calatoriei dvs.

De la 90 € / zi

Afla detalii

Compara

Inchiriere autorulota Benimar Tessoro 496 - Model 2020

+

Permis categoria B

Pet friendly

Aceasta autorulota este recomandata familiilor formate din 2 adulti si 2 copii sau 4 adulti si 1 copil, locurile pentru dormit si locurile pe scaun fiind omologate. Pachetul Confort va garanteaza toate elementele de siguranta pe parcursul calatoriei dvs.

De la 80 € / zi

Afla detalii

Compara

Inchiriere autorulota Benivan 140 UP

+

Permis categoria B

Pet friendly

Aceasta autorulota este recomandata cuplurilor sau familiilor formate din 2 adulti si 1 copil, fiind moderne, complet echipate si utilate si oferind un confort de 4****.